Conan juristen
regelt uw recht!

Arbeidsrecht

Conan Juristen & Incasso is volledig gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Conan Juristen & Incasso staat ondernemers en particulieren op een informele manier bij. Het kantoor biedt ondersteuning bij het sluiten, wijzigen en beëindigen van een arbeidsovereenkomst. Maar beantwoordt bijvoorbeeld ook vragen op het gebied van concurrentie- en relatiebedingen, reorganisaties, het CAO-recht, medezeggenschapsrecht en het sociaal zekerheidsrecht.

Het eerste kennismakingsgesprek bij Conan Juristen & Incasso is gratis. Ons kantoor hanteert in het arbeidsrecht een gematigd uurtarief dat is afgestemd op het (financiële) belang van de zaak. Het is ook mogelijk vaste prijsafspraken te maken.

Conan Juristen & Incasso kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, oprechte betrokkenheid, accuraat handelen en een gespecialiseerde dienstverlening. De filosofie van het kantoor is dat er een ‘klik’ met de cliënt moet zijn voor een optimale belangenbehartiging. Het gaat immers om het vrijgeven van vertrouwelijke informatie en daarbij moeten cliënten wel een goed gevoel hebben.

Juridisch Advies Nodig? Neem Vrijblijvend Contact Op.